header_02

Arbeidsrecht

Onze specialisatie arbeidsrecht valt onder ons label SPLNTR. Het arbeidsrecht kan het beste worden omschreven als het rechtsgebied dat ziet op alle situaties op en rondom werk en de verstandhouding tussen werkgever en werknemer. Arbeidsrecht kan dus bijvoorbeeld gaan om het tot stand komen van de arbeidsovereenkomst, de arbeidsvoorwaarden en de arbeidsomstandigheden. Maar natuurlijk ook de wijzen waarop de arbeidsovereenkomst kan eindigen, zoals individueel of collectief ontslag.

Bij SPLNTR vindt u de gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat die u zoekt voor advies of procederen binnen het arbeidsrecht. Wij treden op voor zowel werkgevers, werknemers als statutair directeuren.

Advocaat en mede-oprichter van het advocatenkantoor LEGAL LABELS, mr. Jelle Splinter, is al vele jaren advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Jelle heeft onder meer een postacademische studie arbeidsrecht afgerond (Universiteit Leiden) en is aangesloten bij diverse specialisatieverenigingen, waaronder de arbeidsrechtelijke specialisatievereniging VAAN (Vereniging voor Arbeidsrechtadvocaten Nederland).

Klik op het onderstaande label SPLNTR om naar de website van SPLNTR te gaan. Hier leest u meer over SPLNTR, de advocaten en onze dienstverlening.

SPLNTR_metondertitel_klein