header_03

Familierecht

Onze specialisatie personen- en familierecht valt onder ons label HOFF. Het personen- en familierecht betreft de juridische en financiële aspecten van uw relatie en uw kinderen. Onder familierecht vallen echtscheidingen, het verbreken van uw samenleef relatie, zorgregeling voor de kinderen, adopties, gezag, kinderalimentatie, partneralimentatie, verdeling van de gemeenschap van goederen, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden maar ook bijvoorbeeld wijziging van een voornaam.

Bij HOFF vindt u de gespecialiseerde familierechtadvocaat die u begeleid bij uw echtscheiding of ander familierechtelijk geschil.

Advocaat-mediator en mede oprichter van het advocatenkantoor LEGAL LABELS, mr. Froana Hoff, is al vele jaren advocaat en zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Froana heeft onder meer de post-academische opleiding personen- en familierecht afgerond en is aangesloten bij diverse specialisatieverenigingen waaronder de vereniging voor Familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars vFAS.

Klik op het onderstaande label HOFF om naar de website van HOFF te gaan. Hier leest u meer over HOFF, de advocaten en onze dienstverlening.

HOFF_metondertitel_klein