header_03

Mediation

Onze specialisatie mediation valt onder de label HOFF. Mediation is een manier van conflictbemiddeling. Een neutrale derde gaat samen met u en de andere partij op zoek naar een oplossing voor een conflict. De mediator is een specialist in het begeleiden van onderhandelingen, en zal voor u wanneer de mediation succesvol is afgerond de afspraken vastleggen in een overeenkomst.

Alle conflicten zijn in beginsel voor mediation geschikt, mits alle partijen de wens hebben om hun conflict op deze manier op te lossen. Het kan gaan om een echtscheiding, een geschil over een nalatenschap, maar ook bijvoorbeeld om een geschil in de werknemer en werkgever relatie of om wrevel binnen een management team.

Mediation is er op gericht om een voor alle betrokkenen een bevredigend resultaat te bereiken, tegen lagere kosten dan de gang naar de rechter.

Mediator en mede-oprichter van advocatenkantoor LEGAL LABELS, mr. Froana Hoff, is al vele jaren mediator. Zij is aangesloten bij de Vereniging Familierecht Advocaten en Bemiddelaars vFAS.

Klik op het onderstaande label HOFF om naar de website van HOFF te gaan. Hier leest u meer over HOFF, de advocaten en onze dienstverlening.

HOFF_metondertitel_klein