De beste wensen voor 2016 en maak kennis met onze nieuwe medewerker Jochem Koers

happy new year

LEGAL LABELS advocaten alweer een jaar gevestigd aan het Noordeinde in Leiden

advocatenkantoor LEGAL LABELS is 1 januari 2015 van start gegaan aan het Noordeinde 2e te Leiden. Inmiddels werken wij daar dus alweer een jaar met veel genoegen en toewijding aan de zaken van onze cliënten. De advocaten en medewerkers van LEGAL LABELS wensen iedereen het beste voor 2016 en ook dit jaar kunt u bij onze gespecialiseerde advocaten terecht met uw juridische dossiers. Twijfelt u of wij iets voor uw dossier kunnen betekenen? Neem gewoon contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Nieuwe medewerker Jochem Koers

Wij maken van dit bericht graag gebruik om onze nieuwe medewerker, Jochem Koers, voor te stellen.

Jochem studeert sinds september 2015 rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en sinds een aantal weken verricht hij binnen ons kantoor ondersteunende/juridische werkzaamheden voor de advocaten van LEGAL LABELS.

Met veel enthousiasme en motivatie heeft Jochem ervoor gekozen om naast zijn rechtenstudie en actieve studentenleven, heel gericht een bijbaan te zoeken. Jochem hoopt hiermee naast de inkomsten vooral ook de nodige kennis en vaardigheden op te doen die hem goed van pas komen bij zijn studie en latere carrière. Jochem weet namelijk al sinds zijn twaalfde levensjaar dat hij  later advocaat wil worden.

Wij juichen dit natuurlijk toe en hopen de komende jaren prettig met Jochem samen te werken en hem een goede indruk te kunnen geven van de advocatuur. En uiteraard willen wij ooit met hem proosten op zijn beëdiging als advocaat! Jochem welkom en go for it!

Jochem Koers