header_01

advocatenkantoor LEGAL LABELS

juridische kwaliteit zonder poeha

Advocatenkantoor LEGAL LABELS is een zogenaamde ‘boutique lawfirm’, gevestigd in historisch Leiden en opgericht door advocaten Froana Hoff en Jelle Splinter.

Bij LEGAL LABELS wordt gewerkt onder labels, die staan voor één of meer juridische specialisaties. Bij alle labels leveren onze advocaten juridische topkwaliteit zonder poeha. Advocaten van LEGAL LABELS zijn no-nonsense, advocaten van nu. Onze communicatie is begrijpelijk en onze tarieven en dienstverlening zijn flexibel.

Kortom, met LEGAL LABELS runnen we een prettig, hedendaags advocatenkantoor waar verschillende juridisch specialisten dag in dag uit samenwerken om voor hun opdrachtgevers het beste resultaat te bereiken.

LEGAL LABELS kent momenteel twee labels: ‘HOFF’ en ‘SPLNTR’. Zoals hiervoor genoemd heeft ieder label een eigen specialisatie, zo is HOFF gespecialiseerd in familierecht en mediation en is SPLNTR gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Klik op de onderstaande labels om naar de desbetreffende website te gaan voor meer informatie over de labels, de advocaten en hun specialisaties.

SPLNTR_metondertitel_klein

HOFF_metondertitel_klein